ja bym do Toronto skoczył jak co roku chociażby dla samej podróży w kolumnie i po to żeby sie napic browara , połazic między samochodami, pooglądać palenie gumy i poczuć "klimat" Ale ostatnimi czasy strasznie zaganiany jestem , nie wiem czy wypali , ale bede sie starał
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
Ja do Poznania nie dam rady , niestety edukacja mi miesza szyki , ale do Torunia
to chetnie bym sie wybrał ale z racji tego ze to tylko jedno-dniówka to bez sensu
leciec kazdy solo swoją buma , wiec chetnie sie dorzuce do bajurki/gazu jak ktos
bedzie smigał
Ja do Poznania nie dam rady , niestety edukacja mi miesza szyki , ale do Torunia
to chetnie bym sie wybrał ale z racji tego ze to tylko jedno-dniówka to bez sensu
leciec kazdy solo swoją buma , wiec chetnie sie dorzuce do bajurki/gazu jak ktos
bedzie smigał
2 dni, chlopaki z M-Powera pozwola zostac do niedzieli (namioty itp.) ja zostaje na noc z piwkiem
czyli tak Kosa I Mordulec do Poznania nie jadą, więc jakie mam wyjście.......... jadę z Wami do Torunia a do Poznanie nie ( pewnie kasy na dwa wyjazdy nie starczy )
Piotrek tutaj kasa nie jest az takim problemem , tylko zjazd na uczelni , bo mnie
na spoty/zloty/drifty nie trzeba namawiac
zgadzam się z Mordulcem, mam wykłady ale jeżeli nie bedzie żadnych zaliczeń itp. to pojadę z chęcią
pozdro
Wysłany: 15 Marzec 06, 11:39
jak pójdzie bardzo, bardzo, ale to bardzo dobrze to do Poznania powinienem pojechać swoim killerem jakieś wolne miejsce się znajdzie
Ale zobaczymy jak pójdzie
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
siema ja tez bym polecial z checia na majowe juz kiedys mordulca pytalem jakby co to jakos w kwietniu niech ktos zapostuje potwierdzenia wyjazdu na 100% moze byc ciekawie
11.00 Oficjalne rozpoczęcie imprezy
11.30 III Mistrzostwa Polski w paleniu gumy - eliminacje
13.00 Konkurencje sportowo - sprawnościowe na Torze Rally Crossu
14.00 III Mistrzostwa Polski w paleniu gumy - półfinał
15.00 Pokaz ratownictwa drogowego
15.30 Występy artystyczne
16.00 III Mistrzostwa Polski w paleniu gumy - finał
17.00 Konkurencje i atrakcje dla publiczności
19.00 Licytacja - Widać mnie na drodze
20.00 Występy DJ-ów
22.00 "Oficjalne" zakończenie imprezy
a nie oficjalnie
...
...
Na imprezie zaprezontowane zostaną nowe modele BMW przez Patona Klubu - Dealera BMW z Bydgoszczy Posłuszny
"Możliwość pozostania na noc z 29 na 30 na terenie Zlotu dla osób, które chciałyby Toruń opuścić w Niedziele i przenocować tanio i bezpiecznie. Właściciel Terenu Zlotu udostępnił nam miejsce na pole namiotowe, i zobowiązał do zapewniwnia ochrony osób i mienia w godzinach nocnych."
"Możliwość pozostania na noc z 29 na 30 na terenie Zlotu dla osób, które chciałyby Toruń opuścić w Niedziele i przenocować tanio i bezpiecznie. Właściciel Terenu Zlotu udostępnił nam miejsce na pole namiotowe, i zobowiązał do zapewniwnia ochrony osób i mienia w godzinach nocnych."
Mordulec pamietasz ze ja tez lece z wami? Konrad
Jasne ze pamietam
A tak na marginesie wyglada na to ze poleci jakies 5 beemek z wrocławia ........
ale narazie cichooooo ......... zeby nie zapeszyć
Z racji tego ze został miesiac do Majówki z BMW w Toruniu , prosze w miare możliwości
o wpisywanie sie na liste kto jedzie W przypadku jesli ktos jest pewien
ze leci swoim autem i moze kogos zabrac z ekipy to prosze to dopisac obok Nicka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum