Wiec tak nawet fajnie bylo, tyle bumek w ejdnym meijscu ,tylko ja ejdnak zaluje ze tej miski nei zrobilem i nei bylem ETKĄ na zlocie, a wtedy dzialo b ysie
Piotrek dobzre juz bokiem latasz, zwlaszcza wjescei w zakret, gozrej z wyjsciem
Wiec tak nawet fajnie bylo, tyle bumek w ejdnym meijscu ,tylko ja ejdnak zaluje ze tej miski nei zrobilem i nei bylem ETKĄ na zlocie, a wtedy dzialo b ysie
Enzo ty moze juz Piotrkowi nie doradzaj bo jak to Konrad zobaczy to masz pozamiatane
ale fakt faktem wejscie bylo dobre , nad wyjsciem trzeba popracowac
A w sierpniu jak nie pojedziesz rakiETĄ to sam wiesz co bedzie sie działo
Pozdro i fajnie ze z nami pojechales a polewka w busie byla niezła
heheeheheheh wejść każdy potrafi gorzej z wyjściem,
318 trochę się pobawiłem, niestety sporo większa moc, zmiana rokładu mas zrobiła swoje,
nie interesuje mnie palenie gum ani tręcenie w kółko ( przy mocnym silniku to może każdy robić ), tylko co innego...........bo do tego mocne E30 stworzono,
wniosek jeden MUSZĘ znajeźć miejsce do ćwiczeń,
na szczęście wszystko dobe się skończyło, za to znam dobrego i taniego mechanika w Toruniu,
dla nieobecnych powiem że nie było zagrożenia bo prędkość ok. 30 km/h
PS. a wszystko przez Kondzia bo już znudzony byłem tą jazdą , heheheheheeh
heheeheheheh wejść każdy potrafi gorzej z wyjściem,
318 trochę się pobawiłem, niestety sporo większa moc, zmiana rokładu mas zrobiła swoje,
nie interesuje mnie palenie gum ani tręcenie w kółko ( przy mocnym silniku to może każdy robić ), tylko co innego...........bo do tego mocne E30 stworzono,
wniosek jeden MUSZĘ znajeźć miejsce do ćwiczeń,
na szczęście wszystko dobe się skończyło, za to znam dobrego i taniego mechanika w Toruniu,
dla nieobecnych powiem że nie było zagrożenia bo prędkość ok. 30 km/h
PS. a wszystko przez Kondzia bo już znudzony byłem tą jazdą , heheheheheeh
Nie do konca bo dzisiaj gadałem z Piotrusiem i okazuje sie ze cos z zawiecha jest i wydech furczy. Sie na kanał wjedzie i zobaczy,ale dobrze miec znajomych z innych klubów, co nie Piotrku?
_________________ Gość a ja sie nie poddam zrobie ten samochód 3,5bedzie
A ja chyba dostałem "zaćmienia" i tego wątku nie widziałem
Byłem na Majówce --- pewnie ktoś widział -- bo auto sie "bardzo wyróżniało"
na parkingu --- jako jeden z 3 (innych BMW jakie widziałem) stałem na stalówkach
( nawet bez kołpaków - ale nie z mojej winy ) wśród tych wszystkich wspaniale "odpicowanych" BeeMWiczek na alu ...
_________________ Tylko BMW - reszta to namiastka samochodu...
Ale pozostałe "nie wchodzą" -- na jaki adres mógłbym przysłać zdjęcia (mam tylko kilka) żeby Admin lub ktoś zajmujacy sie tym mógł je zobaczyc i jeśli będą dobre to dołączyć do galerii ??
_________________ Tylko BMW - reszta to namiastka samochodu...
Ale pozostałe "nie wchodzą" -- na jaki adres mógłbym przysłać zdjęcia (mam tylko kilka) żeby Admin lub ktoś zajmujacy sie tym mógł je zobaczyc i jeśli będą dobre to dołączyć do galerii ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum