Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok
Wysłany: 17 Październik 05, 21:47
Ja moglbym wpasc ale w zalerznosci od tego czy zrobioe do tego czasu alternator i zalerzy od tego ile osob bedzie . Jesli nie zrobie alternatora to moge wpasc ale z buta
_________________ Ja sie bawie w PRL .
A Ty ?
------------------------------------------------------
Chlopaki Sa W Burdelach
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 17 Październik 05, 22:35
hmm Cali kojaże, alfy niebardzo, Agi Łabudy tymbardziej, Florek to taki ziom co na deskorolce pomyka(jeśłi mówimy o tym samym) ostatnio mu trick nie wyszedł to deske połamał o kolano
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 17 Październik 05, 22:37
Cali na celnych blachach, a Florek podejrzewam ze na rowerze nie potrafi nawet jezdzic wiec pewnie nie ten sam
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
Wydaje mi sie ze o ile ze spotem takim stricte bmw to sie mozemy jeszcze wstrzymac , ale
fajnie by bylo sie spotkac i pogadac co dalej robimy ze stroną , jak ma wygladac klub itp
Proponuje moze w najblizsza sobote albo niedziele , co wy na to ??
Wysłany: 18 Październik 05, 20:48
ja moge wbic ale na nogach bo fury chyba nie zrobie.
1. ile fur bedzie?
2. i ile z tego rekinow?
aha i moze jakies bardziej charakterystyczne miejsce bo to obok ae to jak wiadomo cotygodniowy zlot klubu GDS (jakiegos tuningowego a moim zdaniem na pierwsze spotkanie lepsze by bylo jakies charakterystyczne bardziej miejsce zeby zobaczyc jaka bedzie frekfencja .
co wy na to?
A Ty ?
Chlopaki Sa W Burdelach
Bob
Wysłany: 18 Październik 05, 20:52
też mi się tak wydaje, zeby odbylo się w innym miejscu. Aha i jaka godzine proponujecie??
Bob
Wysłany: 18 Październik 05, 20:53
też mi się tak wydaje, zeby odbylo się w innym miejscu. Aha i jaka godzine proponujecie??
Wysłany: 18 Październik 05, 20:56
dla mnie moze byc pod wzgorzem andersa ale jakies miejsce bardziej charakterystyczne bo jak mamy sie mieszac z grupa GDS to dziwnie bedzie ale mozna tak odrebnie troszke dalej tak jak to robili uzytkownicy z klubu forda sierry ale trzeba cos poprostu wymyslic .
A Ty ?
Chlopaki Sa W Burdelach
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 18 Październik 05, 20:59
Niedziela, parking pod wzgórzem andersa, godzina 20, parkujemy koło Mordulca(fura sie wyróżnia) i jest gicior, najlepiej trzymać sie w zwartej grupie taka mi sie to widzi
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum