Pale się pale uż ja już chcę zlot, jeszcze nigdy nie byłęm na zlocie, właśnie... tez się zastanawiam na co ja czekam, teraz wiem, czekam na najbliższy zlot i przyjeżdżam, nie jestem jednak z Wrocławia, jak jest z gościnnością jeżeli ktoś taki jak ja np, z koszalina przyleci swoim śmigiełkiem na zlocik? , pozdrawiam, i zekam na szybka odpowiedź kiedy zlot. Kocham BMW, BMW ponad życie hehe pozdrawiam
_________________ "Wiele serc, jedno bicie, BMW... ponad Życie!!!"
Dobry temacik.
Uważam, że powinien być utworzony osobny dział czy temat w którym byłyby tylko terminy i miejsca spotów. W takim stanie rzeczy jak teraz to trzeba nieźle się naszukać aby cosik znaleźć. Nie ukrywam, że mi też tęskno do spociku.
Poznałem juz pewne grono posiadaczy i są to super ludzie (więc i tęsknota do nich też jest).
Pozdrawiam.
HEEJ !!
_________________ Aby zmienić Świat trzeba najpierw zmienić siebie.
Spokojnie zlocik bedzie w listopadzie , narazie nie umieszczamy zadnego info bo wciaz
trwaja poszukiwania miejscówki zeby mozna było jazde sprawnosciową przeprowadzic
a przynajmniej polatac sobie bokami
Jak wiadomo skarbimierz juz sie skonczył a takich miejsc za wiele nie ma zeby
bezpiecznie pośmigać sobie beemkami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum