Mój samochód:: BMW 318is e36 coupe
Wysłany: 12 Kwiecień 07, 22:07 IV ZLOT BMW OPOLE
BMW KLUB OPOLE organizuje w Skarbimierzu IV już ZLOT BMW . Impreza ropoczyna się o godz. 11.00 22 kwietnia, czyli już niedługo. Będzie okazja stanąć do rywalizacji na 1/4 mili i kto chętny, pokręcić sie na betonie. W tym samym czasie będą tam odbywały sie zawody profesionalistów na 1/4 . W imieniu całego BMW KLUBU OPOLE zapraszam was do udziału w tej imprezie .
W tym samym czasie będą tam odbywały sie zawody profesionalistów na 1/4
A co to za zawody profesjonalistów , ktos to oganizuje ? bo ostatnio to na glownej
płycie były takie górki z ziemi + znak TEREN PRYWATNY - WSTEP WZBRONIONY
Wysłany: 13 Kwiecień 07, 10:47
Pisało teren prywatny ponieważ lotnisko te jest wykupione i powstaje tam firma lecz zostal tam jeszcze jeden dlugi odcinek na ktorym mozna zorganizować zawody, bedą tam startowali profesionaliści czyli coś podobnego do Mistrzostw Polski na 1/4. Całą tą impreze sponoruje prawdopodobnie Dealer BMW ze Śląska, a BMW KLUB OPOLE organizuje w tym samym czasie ZLOT BMW na którym można bedzie sie ścignąć na ćwierć mili z resztą beemkowiczów, a kto chętny to pokręci się na betonie. Serdecznie zapraszam, naprawde warto . Rok temu wszystkim się podobała impreza . Pozdrawiam
nibiru [Usunięty]
Wysłany: 13 Kwiecień 07, 11:16
Jeśli będę miał czas i siły to bez wątpienia wpadnę...zawsze to kolejny filmik do mojej kolekcji
Całą tą impreze sponoruje prawdopodobnie Dealer BMW ze Śląska, a BMW KLUB OPOLE organizuje w tym samym czasie ZLOT BMW
Tzn kto konkretnie to organizuje bo dalej nic z tego nie rozumiem , przepatrzyłem na
necie ale nie widze zeby ktorykolwiek klub zajmował sie organizacja zlotu ani scigania
w skarbimierzu w terminie o ktorym piszesz , po drugie skoro ktos robi profesjonalna
impreze to jaki Wy macie w tym udział ? 2 imprezy jednoczesnie ?
Chyba ze to zwykły NIELEGAL ?
Arkadio..Opole napisał/a:
Rok temu wszystkim się podobała impreza .
Rok temu organizował automobilklub opole i rzeczywiscie byl to sprint 1/4 + zlot BMW
ale w tym roku w kalendarzu nie maja takiej imprezy w planie dlatego jestem poprostu
ciekawy kto to organizuje i jaki jest koszt wjazdu / scigania na tym zlocie ?
Wysłany: 13 Kwiecień 07, 20:18
dobrze napisałeś ... będzie to to samo co w zeszłym roku. Organizuje to Automobilklub opolski a BMW KLUB OPOLE organizuje Zlot BMW. Dwa w jednym tak jak w zeszłym roku.
[ Dodano: 13 Kwiecień 07, 21:22 ]
aha ...koszt wjazdu bedzie za każdą BeMke wynosi 15zł. A jeżeli chodzi o Automobilklub Opolski to na ich stronie jest podany numer kontaktowy,wiec kazdy może się sam przekonać czy jest to organizowane czy nie. Nie mam interesu ściemniać tu z 1/4 i zlotem. Ja tylko serdecznie zapraszam to udziału w tej imprezie. Pozdrowionka
Wysłany: 18 Kwiecień 07, 14:06
jeżeli chcecie jakieś info na ten temat to www.bmw-klub.opole.pl
tam jest numer naszego prezesa klubu i info o Zlocie BMW OPOLE. Można zadzwonić i się wszystkiego dopytać
info jest potwierdzone w dzisiejszej NTO wiec są to całkowicie legalne zawody organizowane przez Automobil Klub Opolski (nie wiem tylko czemu nie dali info na stronie), a przy okazji jest zlot BMW Klub Opole
No własnie mnie tez to zastanawiało (w zeszłym roku info było na róznych forach)
skoro robia impreze to chyba powinno im zalezec na frekwencji a tu widac kto sie
dowie ten ma farta , dziwna organizacja niemniej jednak w zeszłym roku bylo
fajnie
Ostatnio zmieniony przez Mordulec 20 Kwiecień 07, 20:52, w całości zmieniany 1 raz
jest potwierdzenie tylko nie wiem jak ja to czytałem bo info było już 16.04.2007r.
Opolski Sprint Samochodowy - Skarbimierz 22/04/2007
Automobilklub Opolski zaprasza wszystkich milosnikow szybkich samochodow na pierwsza tegoroczna edycje spirntu na 1/4 mili oraz IV zlot BMW. Impreze organizujemy przy wspolpracy z zaprzyjazniona z nami firma Bawaria Motors z Katowic.
Zapraszamy na piknik motoryzacyjny 22 kwietnia br. a lotnisko do Skarbimierza.
Niby zlot bawarskiej marki... a nawet nie wiadomo co BMW KLUB OPOLE przygotowało dla bawarczyków którzy ewentualnie wybiorą się na płyty lotniska ... szkoda że nie ma większego info na temet ZLOTu BMW... jednak chyba nawet mnie to nie dziwi...
Wydaje mi się ze zeszłoroczny zlot był bardziej rozreklamowany, przygotowywany od podstaw "z wielką pompą" a ten tegoroczny.... nawet nie wiadomo jaki jest harmonogram imprezy... ale możliwe że w tym roku impreza będzie równie udana... więc 3mam za to kciuki i mam jednak nadzieję że zlot będzie udany...
Pozdrowienia dla MAXBIMMeERrowiczów- Wiewióra
W tamtym roku oglądałem foto relację i było ok.
O tej jutrzejszej imprezie na plytach lotniska dowiedziałem sie tak w sumie przypadkiem.
Jak jutro nie bede skatowany po impreezie dzisiejszej to spróbuje podjechać.
I pozdrowienia dla Wiewiórki
_________________ Szczęście:dobre konto w banku,dobry kucharz i dobre trawienie:-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum