ja dzis wiezcorkie mwreszcie bede mial gotowe autko, jutro jade do wulkanizacji 10 oponek pozakladac (ciekawe jaka bedzie reakcja wulkanizatorow na to zlecenie )
Ja jak przyjezdzalem z 4 kompletami do zakladania , to odrazu wiedzieli o co chodzi i sie ptali gdzie beda palone , i pytali sie czy nie chce jeszcze moze kilku sztuk
Mój samochód:: BMW E36 1.8
Wysłany: 15 Maj 06, 16:15
I jak wrazenia po zlocie? ja bylem! podobno miala byc jakas zbiorka na BP przy legnickiej! oczywiscie BMW pokazalo Klase! M5 (E34) vs Porsche Carrera, piewnie wiecie co wygralo! Palenie tez bylo dobre! Rzadzily oczywiscie M3.. E30 i E36.... heh... dobrze ze wzielem kamere! wieczorkirm wysle Foty!! pozdr..
I jak wrazenia po zlocie? ja bylem! podobno miala byc jakas zbiorka na BP przy legnickiej! oczywiscie BMW pokazalo Klase! M5 (E34) vs Porsche Carrera, piewnie wiecie co wygralo! Palenie tez bylo dobre! Rzadzily oczywiscie M3.. E30 i E36.... heh... dobrze ze wzielem kamere! wieczorkirm wysle Foty!! pozdr..
nagrales gzdies mnie? E30 zcarne ONY 10UC
W sumie troche lipa bo musiale mspadaci nei zostalem na konkurs palenia gum
Imprezka jak najbardziej godna polecenia
No i M5 pięknie pojechała, tylko koleś Lancerem trochę ciała dał i ze startem miał problemy, ale w końcu te 300KM to też trzeba się nauczyć okiełznać ;-)
Żałujcie którzy nie byli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum