Wysłany: 29 Kwiecień 07, 20:05 I ZLOT KLUBU BMW PODBESKISZIE
10. CZERWCA 2007
ŻYWIEC
I ZLOT BMW KLUBU PODBESKIDZIE
PLAN IMPREZY
10.00 - Oficjalny start imprezy (do 9.15 spotkanie pod TESCO w B-B poźniej przejazd do Żywca)
10.30 - Rozpoczęcie konkursów: Car-Audio (na najglosnieszy samochód) oraz na Najpiękniejsze BMW Zlotu
13.00 - Przejazd przez miasto w eskorcie Policji
15.00 - Konkurencja sportowo-sprawnościowa (przejazd wyznaczonym torem na czas) oraz konkursy dla Publiczności.
17.30 - Rozdanie nagród
18.00 - Oficjalne zakończenie imprezy
Wszelkie Info,Regulamin Imprezy oraz Zapisy -->TUTAJ <--
Zapraszamy Serdecznie
Ps.proszę o Wpisywanie Listy Obecności bezpośrednio Na Stronie BMW KLUB PODBESKIDZIE
Tesco w Bielsku znajduje się przy ul. Warszawskiej od razu przy wlocie do miasta po lewej stronie
Czekamy max do 9.15
Na kanale 5 CB bedzie cały czas nasłuch, więc jak cos to pytać, tel do mnie 609 399 318 od 8.30 (Seba)
Niestety przetarty wąż od parownika LPG nie pozwolił mi dotrzec na zlot. Auto staneło na górce przy Kauflandzie w Bielsku i ni hu hu... Zagrzane na maxa (chmura pary) na szczęście udało mi się znaleźc mechaniora na miejscu z nowym wężem - ale było już za późno na jazdę na zlot.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum