Wysłany: 8 Grudzień 05, 23:05 Czwarty Spot Maxbimmera Styczeń 2006
Witam . Mam swieze info dotyczance toru niektórzy wiedza o co chodzi (ludzie z pod polibudy) wiec dowiedziałem sie koszt wynajecia do 4 godzin to 1000zł . Wiec czekam na wasze pytania to bede je zadawł odpowiedniej osobie z która mam kontakt.
_________________ Niech Rajdy będą z Wami !!! 12.03.2006-2miejsce w 2el.Mistrzostw Malczyc -jechałem jako pilot .
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 8 Grudzień 05, 23:15
jakby przyjechalo pare aut to nie jest nawet tak źle za 4h toru 1000zl.
Ale musielibyście zrobić reklame jakąś żeby wiecej autek wpadlo,
bo jak przyjedziecie na 10 aut to wyjdzie wam po 100zł + paliwo itp, co moze się niektorym
nie podobać....
Moze zaproście jakiś inny klub?? Albo nie wiem juz sam
Pozdro
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
noi kolejna swieza informacja. za 2 godz - 500zł czyli jesli by nas było 10aut- to po 50zł , jesli 15 aut to po 33zł 33gr w razie pytan pisać .odp na kazdy problem.
_________________ Niech Rajdy będą z Wami !!! 12.03.2006-2miejsce w 2el.Mistrzostw Malczyc -jechałem jako pilot .
noi kolejna swieza informacja. za 2 godz - 500zł czyli jesli by nas było 10aut- to po 50zł , jesli 15 aut to po 33zł 33gr w razie pytan pisać .odp na kazdy problem.
wiec mozna zaklepac jakis termin lecz najpierw trzebaby zrobic liste chetnych i zebrac kase. aby miec pewnosc ile nas bedzie aby własciciel wiedział . czekam na info od was.
Faktycznie troche temat sie zestarzał , bo kazdy zajety
A tak powaznie to trzeba by było sie zastanowic w ktora niedziele robimy
tego spota , akurat jest miesiac czasu zeby zaplanowac mozemy np zrobic tak
mniej wiecej pod koniec stycznia np 29 ale moze byc tez
wczesniej , nie wiem jak kto woli
ja chetnie sie pojawie ale znowo innym wozem bo wlasnie sie dowiedzialem ze mam walniety blok i czeka mnie wycieczka po silnik wiec narazie stoi i marznie biedactwo moje
_________________ Gość a ja sie nie poddam zrobie ten samochód 3,5bedzie
witam, ja znam własciciela tego toru i dzwoniłem do niego i cena to tak jak wspominałem 500zł za 2 h czy jakos tak było
Hej!
Ja w razie czego też chętnie bym sie pisał na taką imprezkę
Może, jak to juz ktoś wspomniał wcześniej,jedna osoba niech zrobi wstępną listę chętnych coby na gadaniu sie nei skończyło ;-)
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum