A ja się tak zapytam, czy można wpaść nie mając jeszcze BMW? Przymierzam się dopiero do kupna (możliwe, że nawet przed 29, ale... ). Tak chciałem ogólnie poznać ludzi i popytać się na co zwracać uwagę i jak wyglądają beemki i czym się różnią.
_________________ Marcin 'meles' Borsuk
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
A ja się tak zapytam, czy można wpaść nie mając jeszcze BMW? Przymierzam się dopiero do kupna (możliwe, że nawet przed 29, ale... ). Tak chciałem ogólnie poznać ludzi i popytać się na co zwracać uwagę i jak wyglądają beemki i czym się różnią.
Wiem, że klub jest Wrocławski, niemniej jednak może kiedyś przyjedziecie na spot do nas na Śląsk? Z tego co oglądałem, to nasz klub ma wielu członków na Śląsku (Bytom, Katowice, Sosonowiec...)
Co Wy na to?
no mysle ze moglibyśmy sie pojawic lecz to musiałoby być dobrze zoorganizowane abyśmy w ciemno nie jechali!! ale tylko i wyłacznie w lecie!! wtedy nagie dupeczki i czyste beeemmmeczki
_________________ Niech Rajdy będą z Wami !!! 12.03.2006-2miejsce w 2el.Mistrzostw Malczyc -jechałem jako pilot .
no ja też postaram się wpaść jak fundusze pozwolą .
poza tym muszę załatwić sprawę tego wałka co mi gość ''spartolił'' tylko pewnie w niedziele go niebędzie .do zobaczenia!!!
Cieszę się, że jest Wasza aprobata co do spotkania na Śląsku. Jeszcze nigdy nie organizowałem takiego spotu, ale chętnie się tym zajmę. Musiałbym wiedzieć tylko co na takim spocie ma być...
Zresztą chyba najpierw się wybiorę na spot zorganizowany przez Was i zobaczę jak to wszystko wygląda
Teraz w niedzielę niedam rady do Was przyjechać, ale na następny spot piszę się już teraz
Cieszę się, że jest Wasza aprobata co do spotkania na Śląsku. Jeszcze nigdy nie organizowałem takiego spotu, ale chętnie się tym zajmę. Musiałbym wiedzieć tylko co na takim spocie ma być...
Zresztą chyba najpierw się wybiorę na spot zorganizowany przez Was i zobaczę jak to wszystko wygląda
Teraz w niedzielę niedam rady do Was przyjechać, ale na następny spot piszę się już teraz
Miłego spotkania i do zobaczenia wkrótce.
Pozdr.
Polus
jak ten wasz klub sie nazywa BMW Mania? BWM Vabik?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum