Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
clip z VII spotu by czerwienny
Autor Wiadomość
czerwienny 
EL LOCO

Mój samochód:: zeszperowana BMW 535i (E34) M-Technic na maxymalnej glebie
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 29 Kwiecień 06, 22:51   clip z VII spotu by czerwienny

http://www.maxbimmer.pl/p...-czerwienny.wmv

zapraszam do dodawania swoich opini,czy to pozytywnych,czy negatywnych...

wyciagne wnioski i nastepnym razem montujac filma wezme wszystkie pod uwage <bmw_1>

i powracajac do tematu (ktos wczesniej mi napisal,ze gdyby sie nie usunal,to bym mu nogi polamal-to niby,ze niebezpiecznie jezdzilem) to prosze mi powiedziec,w ktorym to momencie bylo (jak krecilem,to kontrolowalem wzrokowo to,co bylo wokol mnie i nie zauwazylem,zebym byl za blisko czegos lub kogos i to samo po obejrzeniu nakreconych scen) :) chodzi mi o slowa poparte czyms konkretnym,a nie samo gadanie,ze bylem po 3 piwkach(przyjechalem calkowicie trzezwy i mialem osobista "kierowniczke" do dalszej jazdy po miescie) i wogole przegialem czy cos... bo bylem,ale nie uwazam (i nie tylko ja),zeby ta zabawa byla rzeczywiscie niebezpieczna...

a bajera o tym,ze mogla mi wystrzelic opona i wtedy moje auto zrobilo by,co chcialo i pozabijalo tysiace ludzi,to jest mniej prawdopodobna,niz szansa,ze na ludzi na spocie spadnie kometa... ale w sumie troche humoru o oponach-mordercach musi byc :D

a teraz pare szczerych slow ode mnie; jak ktos nie umie plywac,to nie kuma,jakie plywanie jest latwe-jak ktos nie umie panowac nad swoim wozem,bo mu zal opon na treningi,czy boi sie zaczac stawiac auto bokiem na PUSTYCH wiejskich drogach przy wiekszych predkosciach,bo ma "kompleks" przydrozych drzew,to niech zamilknie i nie zabiera zdania na tematy,ktorych do konca nie kmini...i nie pisac mi o wypadkach itp,bo nawet najostrozniejszym kierowcom sie zdarzaja i jak ma w podpisie jeden z kolegow forumowiczow; niech rajdy beda z wami...

nie mam nic do forum,klubu..ale znam osobiscie wielu posiadaczy aut i wiem,ze ci,ktorzy nic nie potrafia,to zawsze maja najwiecej do powiedzenia o jezdzie innych...
na baletach balujacych krytykuja tyko ci,ktorzy siedza przy stolikach pijac browce i tylka nie rusza,bo wstydza sie wyskoczyc na parkiet,nie wspominajac juz o pobalowaniu z nieznajoma kobieta-nie ma,jak pseudocwaniactwo :D

..ciekawe,jaka dyskusja sie z tego wywiaze.. :D

Ostatnio zmieniony przez czerwienny 30 Kwiecień 06, 00:07, w całości zmieniany 1 raz  

Bob 

Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wysłany: 29 Kwiecień 06, 23:45   

ja pierwszy 8)

Było pare razy blisko ludzi i innych aut, ale nic strasznego, zadnej ekstremalnej sytuacji nie zauważyłem. :mrgreen:

Dużo aut i ludzi na moje oko :wink:

Co mi sie nie podoba, to ze Czerwienny wyłazi do polowy z auta podczas palenia gumy :roll:
nie chodiz mi o to czy to niebezpieczne czy nie, jak ci sie udaje to spoko, dobrze ze panujesz nad tym autem, bedziemy sie martwili jak komuś przy...sz :wink: (oby nie)
tylko to wyłażenie z auta i machanie ręką kojarzy mi się z mega wiochą, bez obrazy tkaie moje odczucie.

Sam filmik mozę być :)

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 30 Kwiecień 06, 00:11   

Bob napisał/a:
ja pierwszy 8)

Było pare razy blisko ludzi i innych aut, ale nic strasznego, zadnej ekstremalnej sytuacji nie zauważyłem. :mrgreen:

Dużo aut i ludzi na moje oko :wink:

Co mi sie nie podoba, to ze Czerwienny wyłazi do polowy z auta podczas palenia gumy :roll:
nie chodiz mi o to czy to niebezpieczne czy nie, jak ci sie udaje to spoko, dobrze ze panujesz nad tym autem, bedziemy sie martwili jak komuś przy...sz :wink: (oby nie)
tylko to wyłażenie z auta i machanie ręką kojarzy mi się z mega wiochą, bez obrazy tkaie moje odczucie.

Sam filmik mozę być :)

a propo wiochy,to zapomnialem dodac,ze jak jade w trase i mi sie znudzi techno,czy hip hop,to slucham (i spiewam) disco polo happy_bmw ma sie kazda muze w zmieniarce :mrgreen:

Tomski 

Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 30 Kwiecień 06, 16:05   

witam
film fajny. Widze ze za kazdym razem sa one lepiej zrobione,cala oprawa i podklad muzyczny.Nie zauwazylem nic strasznego(moze dlatego ze mnie tam nie bylo}.Kreciles sie blisko publicznosci ale tak wyszlo.Widac tu jakby niebylo opanowanie auta skoro potrafisz sie "wychylic"i krecic baki.Jak to mowia wszystko dla ludzi tylko trzeba z glowa.
Pozdrawiam <bmw>
http://www.forum.maxbimmer.pl/-vt6879.htm#56043

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 30 Kwiecień 06, 18:57   

Z tego co wiem to raczej byklem jednym z pierwszy ogladajacych , z opowiesci troche te skargi na czerwiennego zwyzone , nie bylo nic takowego strasznego , poprostu Ci co uciekali maja slabe nerwy ; ]

Filmik spoko , palenie spoko

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 30 Kwiecień 06, 19:50   

a to cos dla Ciebie czewienny tak NIE ROB !

Filmik

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 30 Kwiecień 06, 20:56   

oxstylE! napisał/a:
a to cos dla Ciebie czewienny tak NIE ROB !

Filmik

no w tym filmiku,to juz przegial gosc... zal mi go,jak to ogladam,ale wiem,ze gosc jest kozak... w sumie po tym,to juz pewnie zbastowal...

jedna znaczaca zasada-nie opuszczac statku podczas jazdy :)

ale w sumie za malolata,jak wracalismy z kamienca,z bajkalu(bez prawka) ,to bywalo,ze w czasie jazdy (gdy nie prowadzilem) to wychodzilem na dach :D

takie mlodziencze szalenstwa... (do tej pory wiekszosc znajomych ma mnie za dobrego artyste:) :D

pragne zaznaczyc,ze zawsze sie umawialem z kierowca,zeby nie wykonywal gwaltownych manewrow...

...to sie tez tyczy ostatniego spotu...to nie bylo ot tak na biegu wymyslone,tylko wczesniej juz myslalem,zeby jakos rozbudzic atmosfere na przyszlym spocie i wymyslilem,ze w ten sposob ozywie jakos spot :)

znam swoje mozliwosci i staram sie nigdy przy osobach postronnych nie wykorzystaywac 100% ,bo wiem,co sie moze stac...

jestem ogolnie spontaniczny...moge spontanicznie komus dac w morde :D (jak trzeba)..ale ogolnie jestem osoba myslaca <bmw_1>

tak szczerze,to mozna by bylo zorganizowac spota np na motodromie na niskich lakach i zrobic tam proby sprawnosciowe (ale dla kazdego,a nie ochotnikow)..i nie chodzi tu o polewke z tych,co nie umieja( bo w swiecie rajdow i to amatorskich i profesjonalnych nie ma smiechu z nikogo,kto ma pare,zeby probowac),ale o to,zeby takowi poswiczyli co nieco w bezpiecznych warunkach (co im przyniesie tylko korzysci w postaci lepszego opanowania auta w awaryjnej sytuacji)
...no i ogolnie byla by zabawa...
KJSy sa naprawde dobrym pomyslem...
jezeli kttos jest za,to prosze pisac,a ja postaram sie utargowac tor na kilka godzin za dobra kase... chyba,ze jest ktos,kto ma lepszy pomysl na nietypowego spota... <bmw_1>

Piotr 
Klubowicz
Master of users

Mój samochód:: E30 323 '84
Wysłany: 30 Kwiecień 06, 21:30   

filmik spoko, fajny, jak ktoś lubi palenie laczków to czemu nie <bmw_1>
fakt że jakieś pół metra od ludzi i samochodów to trochę mało,
ale super że jest ktoś kto ożywia spoty , bo ja osobiście laka nie spalę , chociaż jakiegoś bączka to czemu nie

bigdada 

Mój samochód:: R Megane
Wysłany: 1 Maj 06, 15:45   

Noo jest takiue miejsce w Skarbimierzu przed Brzegiem gdzie mozna zorganizowac spot jednak bedzie trzeba to gdzies wczesniej zgłosić jak myśle. Jest to jakiś opuszczony bądź awaryjny pas dla samolotów. Pewnie większośc wie o czym pisze :D

EDIT:

O właśnie znalazłem info 8) SKARBIMIERZ

Filip 
BMW MANIAK

Mój samochód:: Bmw 525i 24V M50 B25
Wysłany: 1 Maj 06, 23:24   

Klip daje rady.Podobał mi sie. :D Mam nadzieje że moje auto będzie na na stępnym.Pozdro :mrgreen:

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 4 Maj 06, 21:35   

Broder napisał/a:
yyyy no wlasnie, gdzie przejazd przez miasto? Bo bylo cos filmowane prawda?

no ja skladam clipy z tego,co mam... jakby ktos mi dal przejazd,to bym wrzucil na pewno

Odpowiedz do tematu