mozliwe ze i ja wpadne jak sie lepiej poczuje tylko nie wiem czy sie nie zawiesze na ktorejs chopce hehe pozdro
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Wczoraj na trzecim pietrze w galerii dominikańskiej około 20.00 stało z 8 beemek i kilku gosci - czy to był jakiś nieoficjalny spot ?? czemu ja nic nie wiem ??
Wczoraj na trzecim pietrze w galerii dominikańskiej około 20.00 stało z 8 beemek i kilku gosci - czy to był jakiś nieoficjalny spot ?? czemu ja nic nie wiem ??
to ty stałeś na przeciwko?? a to był spocik klubowy dla klubowiczów:wink:
Spot jak spot , nie od wczoraj sa spoty nocne i nie jest to zaden fenomen , swoją
drogą skoro nas widziales to czemu nie podszedłes ??
Moze wszystkich obecnych nie znałes ale Byq'a to znasz na 100% wiec tym
bardziej tego nie rozumiem
[ Dodano: 6 Październik 06, 23:56 ]
Toots napisał/a:
Oj to chyba zaczynaja sie robic dwie grupy na forum
Klubowicze i reszta
Jakie 2 grupy ?? chyba oczywiste jest ze raz na jakis czas klubowicze spotykaja sie
we wlasnym gronie , zeby pogadac o roznych sprawach , natomiast jak jest
spot ogolny to oczywiscie informujemy o tym na forum , wiec gdzie tu podział
Mój samochód:: BMW e30 318i coupe
Wysłany: 7 Październik 06, 08:00
Zazartowalem sobie
Nie bierzcie wszystkiego do siebie.
Ale jakby nie patrzec to ja wiedzialem ze bedziecie organizowac nocny spocik
Pozdrawiam i sorry za glupie zdadnie
hehe to i ja wpadne o ile mi zdrowie pozwoli hehe..
wczoraj mialem okazje widziec twoja furke i powiem ci ze jest ok...ladnie buczy ....ciekaw jestem jak jezdzi mam nadzieje ze moze dzis sie przekonamy pozdro
[ Dodano: 7 Październik 06, 19:42 ]
Witka...spocik byl przyjemny pogoda troche do d*** ale jest to tez pogoda do driftu wiec bylo ogolnie przyjemnie hehe
fotki wlasnie srednio wyszly hehe..pozatym ja nie bylem dzis w formie...
sorka za tak mala ilosc fotek... byly jeszcze chyba 2 autka ale wogle jakos nie wiem co sie z nimi stalo hehe... i sorka za brak indywidualnej fotki z e34 ale cos tam ruszona byla
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Spot jak spot , nie od wczoraj sa spoty nocne i nie jest to zaden fenomen , swoją
Ja broń boshe nie mam pretensji - tylko byłem mocno zadziwiony
NIe podchodziłem - bo miałem teściową na głowie - teścia na dole w galerii... nieważne. Planowałem podejść później, ale bumci już żadnej nie zobaczyłem. Trudno - następym razem podejde
Ja broń boshe nie mam pretensji - tylko byłem mocno zadziwiony
NIe podchodziłem - bo miałem teściową na głowie - teścia na dole w galerii... nieważne. Planowałem podejść później, ale bumci już żadnej nie zobaczyłem. Trudno - następym razem podejde
Łeee no to jak tesciowa na pokładzie to sie wcale nie dziwie
Nastepny spot juz niedługo wiec mysle ze przyjedziesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum