Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 19 Wrzesień 07, 06:29
To może w moje strony przyjedźcie. Tu jest pełno lasów wkoło,a grzyby jak taborety,albo pufy Ale teren trudny,dużo gór i skał,to pewnie nie będziecie chcieli jak kozice poskakać. Jest też świetna knajpa o wiejskiej nazwie "Swojska chata" gdzie jedzenie jest względnie tanie i niesamowicie smaczne. Jest sporo miejsca,wiec 20 ekip spokojnie sie zmieści. A byłoby sprawiedliwie. Ja mam 102km do Wrocka,więc Wy z Wrocka moglibyście sie wypuścić tutaj. To jak?
Ostatnio zmieniony przez E34-Patryk 19 Wrzesień 07, 06:30, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: bmw E36
Wysłany: 19 Wrzesień 07, 11:14
do Patryka jest ok100km
a do radzieszyna 40km chyba nie bedzie...
ja chyba jednak odpadam bo pracuje do 9
chyba ze uda mi sie załatwic wolna sobote
pozdro
_________________ samochód słuzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B a BMW daje jeszcze komfort
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 19 Wrzesień 07, 16:22
Daleko? 100km to nie tak daleko. No cóż,ja zapraszam w każdą niedziele (bo w soboty pracuje) Teraz troche chłodno,ale jest wiele do obejrzenia,więc może następny spocik u mnie... W Kłodzku m.in.twierdza z podziemiami podobnymi jak w Osówce,Polanica Zdrój (znana w całej Polsce) m.in. z wodą mineralną do niedawna darmową,Szczytna- kilkusetletni zamek na Szczytniku(chyba ok.600m.n.p.m),Duszniki Zdrój - papiernia i inne,Lewin - miejsce urodzenia pani Villas(albo Willas),itd. Kawałek dalej Kudowa Zdrój i przejście gran.z Czechami. No i przede wszystkim Karłów i Szczeliniec Wielki. Mega góry do zwiedzania(1000 schodów do wejścia). Między skałami na górze nawet w lipcu leży śnieg. I Park Narodowy Gór Stołowych i wiele innych. Jakby co to nr do mnie:
691-588-291
Ostatnio zmieniony przez E34-Patryk 19 Wrzesień 07, 16:23, w całości zmieniany 1 raz
Daleko? 100km to nie tak daleko. No cóż,ja zapraszam w każdą niedziele (bo w soboty pracuje) Teraz troche chłodno,ale jest wiele do obejrzenia,więc może następny spocik u mnie... W Kłodzku m.in.twierdza z podziemiami podobnymi jak w Osówce,Polanica Zdrój (znana w całej Polsce) m.in. z wodą mineralną do niedawna darmową,Szczytna- kilkusetletni zamek na Szczytniku(chyba ok.600m.n.p.m),Duszniki Zdrój - papiernia i inne,Lewin - miejsce urodzenia pani Villas(albo Willas),itd. Kawałek dalej Kudowa Zdrój i przejście gran.z Czechami. No i przede wszystkim Karłów i Szczeliniec Wielki. Mega góry do zwiedzania(1000 schodów do wejścia). Między skałami na górze nawet w lipcu leży śnieg. I Park Narodowy Gór Stołowych i wiele innych. Jakby co to nr do mnie:
691-588-291
Mój samochód:: bmw E36
Wysłany: 21 Wrzesień 07, 11:04
nibiru napisał/a:
Coś na razie tylko my dwaj sie wybieramy Boksa-jeśli sytuacja się nie zmieni to może pojechać np moim autem
styuacja moze by sie zmieniła jak by sie pojechało w niedziele...
w niedziele chyba mało kto pracuje to i moze wiecej chetnych by było...
jezeli jedziemy w niedziele to mnie tez wpiszcie na liste...
pozdro
_________________ samochód słuzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B a BMW daje jeszcze komfort
nibiru [Usunięty]
Wysłany: 21 Wrzesień 07, 12:49
Kurka, tylko w tym pewnie problem, że w niedzielę "szlaki" grzybowe będę już przetarte i nie wiadomo czy będzie co zbierać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum