Wysłany: 15 Luty 06, 14:19 19.02.2006 mini KJS Malczyce
Hej!
19.02.2006 jest organizowany mini KJS w Malczycach, więcej informacji na stronie www.automobilklub.org .
Wybiera się ktoś na to zarówno w ramach popatrzenia jak i spróbowania się??
Ja to bym się nawet chętnie na to wybrał ;-)
Pozdrawiam
hehehehee
Maltarn
Co do opłat to 20zł, pilota mam ;-), nawet kilu chętnych by się znalazło , ale akurat tak jest że pilot nie jest konieczny,
kask można pożyczyć u organizatora. Z tego co zrozumiałem ma to być prosty nawet nie KJS, a minis ;-)
To jak znam zycie to pewnie Freex bedzie startował swoim super sportowym pociskiem
(czyt. Hjundaj Pony)
Kto był na lotnisku z nami w zimie to wie o co biega, Piotrek nawet
doświadczył jak to jest leciec przez lotnisko po sniegu/lodzie 120kmh
A tak na marginesie to daleko jest do tych malczyc ????
Około 40-50 km, start pierwszej próby jest w Szczepanowie, to jest około 30km, później jakieś zakończenie w Malczycach na hacjendzie.
A hyundaya jak najbardziej pamiętam , ale poślizgać się na czas może być nieźle, żeby tylko jeszcze trochę śniegu zostało ;-)
Pozdrawiam
niema to jak jechać ''bobem'' auta nieżal no i jakie wrażenia
oczywiście mówię o porządnie przygotowanym maluchu takie autko w ''generalce'' potrafi wygrać kjs
wiem z własnego doświadczenia
p.s. ale jak się startuje taką furą to też trzeba mieć zdrowie...tu popchać, tam wypchać,zmienić silnik i całe godziny w garażu i pod autem aż się go dopracuje ale choć wspomnienia piękne!!!
byłem tam lecz teraz to ma byc jeden krótki odcinek wiec raczej nie opłaca sie zapraszam 12 marca to bedzie wtedy konkretny kjs a teraz szkoda kasy wiec tam nie jade!!
_________________ Niech Rajdy będą z Wami !!! 12.03.2006-2miejsce w 2el.Mistrzostw Malczyc -jechałem jako pilot .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum