Na ktora godzine ten spod gdzie spotykaja sie ludziska z wrocka przed wyjazdem mam nocke w ten dzien ale jak by to bylo na wczesne godziny to moge wpasc
Elmo
Mój samochód:: Bmw E-30 320i
Wysłany: 7 Marzec 07, 20:18
hehe ja jestem z brzegu i na zloty na skarbimierz jezdze wiec jak chcecie to moge was zgrac z ludzmi z brzegu... jak chcecie sobie porobic czasowki czy podriftowac na pasie to tez dajcie znac bo niewiem czy brac pacholki czy nie... podroooofka ludziska...
No wlasnie a o ktorej godzine sie wro spotyka przed wyruszeniem w droge, no i gdzie. Bo wszyscy pisza ze jada itp pytaja sie czy jeda a moze jakies konkrety? Dla osob z wro moze spotkanie o 10 pod andersa ? tylko nie wiem o ktorej tam to sie zaczyna...
To Ja Dolocze Bo Ja Nie wiem jak dojechac tam ????? Kto na mnie poczeka we wrocku ? i ja sie bede kogos trzymac Gdzie mam Byc i O Ktorej napewno ?? Bo wrocka tez za dobrzer nie znam ?? PISAc Do MNEI NA GG !!!!!!!! ATo Sie z kims dogadam
Wysłany: 8 Marzec 07, 18:32
jak chcecie to po was wyjade na obwodnice...albo mozemy umowic sie w jakims konkretnym miejscu i was dalej poprowadze... my sie u nas spotykamy o 12 na lotosie...a pozniej ludzie kombinuja co dalej...zregoly jada na lotnisko poszalec... wiec jakby co admin numer do mnie ma wiec mozecie smialo do mnie dzwonic czy to na gg dac znac i niema zadnego problemu...pozdrooofka
To Moze Lepiej ja juz gadalem z kosa i powiedzial ze mozemy sie spotkac o ktorejs godzinie na galerii dominikanskiej na dachu na parkingu i pojedziemy. Bo gdzie galeria to wiem ??? Co wy na to ???
1. Szwedu & astra coupe
2. nitro
3. nibiru (o ile bedę miał wolną niedzielę, a zrobię wszystko żeby taką była...)
4. WoJtAs16BmW ( tylko ja nie wiem gdzie to jest ?????:(:(:( Ktos mnie jakos poprowadzi ???)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum