1. Szwedu & astra coupe
2. nitro
3. WoJtAs16BmW ( tylko ja nie wiem gdzie to jest ?????:(:(:( Ktos mnie jakos poprowadzi ???)
Aga
Mój samochód:: BMW 318i
Wiek: 37 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 89 Skąd: Skarbimierz
Wysłany: 9 Marzec 07, 21:08
Ostatnie dwa tygodnie panuje u mnie w domu grypa.... mam nadzieje, że do tego czasu minie!!!!! Jak tak to podjadę i proszę o naklejki!!!!! (te na auto)
_________________ AGA
Ostatnio zmieniony przez Aga 9 Marzec 07, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnie dwa tygodnie panuje u mnie w domu grypa.... mam nadzieje, że do tego czasu minie!!!!! Jak tak to podjadę i proszę o naklejki!!!!! (te na auto)
Aga to nie spot maxbimmerowy, więc naklejek nie bedzie........
ale na pewno bedą 25 marca......http://forum.maxbimmer.pl/topics10/25-marca-2007-spot-bmw-klub-wroclaw-vt4041.htm tylko zgłoś się do mnie , bo niestety "lubię" zapominać
gratki a ogolnie byly montowane silniki 24v w e30 czy tylko 12v bo z tego co mi sie wydaje to najmocniejsze standardowo silniki to byly 170 km 2.5 oczywiscie poza m3 e30
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
heh tylko enzo ma wybebeszone autko... nie mniej jednak gratki
skad wiecie ze to byly m50 albo m52 zaglodaliscie pod maske czy jak?
bueuhe i swoja droga klaniam sie nisko jak jestes w stanie po sluchu dojsc do tego czy siedzi pod maska 12 czy 24 zawory heheh
czekam na fotki i filmiki z tych wyscigow
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Ostatnio zmieniony przez TDSerek 18 Marzec 07, 21:49, w całości zmieniany 1 raz
fajnie bylo :D Zmienilem opony na stalowe
zakrecilem sie pare razy i........ pompa paliwa mi siadla Czekalem az mi z polkowic nowa pompe przywioza ......... Masakra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum