Wysłany: 14 Sierpień 07, 06:45 18 sierpnia kolumna weselna dla Tomskiego
Z uwagi iż jeden z naszych forumowiczow 18 sierpnia traci wolność i składa przysiegę małżeńska Tomski wyszedl z inicjatywą zrobienia kolumny BMW na swoim ślubie. O to co jest ustalone i zapraszam do poświecenia 2 godzinek na przejazd żeby zrobić koledze uroczyste pożegnanie wolności i tak:
1. Konwojenci spotykaja sie na andersowie 18 sierpnia o godzinie 14.00, gdzie nastapi delikatne oznakowanie aut.
2. Następnie udajemy się z placu Andresa do kosciola sw ducha na ul bardzkiej przy salonie forda (nie mylic z innym kosciolem)
3. Potem ok godziny 15.45- 16.00 konczy sie msza (a znia wolność Tomskiego) i konwoj wyrusza na sale na ulice minska "swojskie jadlo"
4. Jedziemy ulica armii krajowej > hallera > krzemieniecka i wedlug objazdu wjezdzamy na minska, od malego ronda jest to kilkadziesiat metrow po lewej stronie miedzy budynkami mieszkalnymi i wjezdzamy pod sama restauracje
LISTA KONWOJOWCÓW:
1. Oskar
2. Maximus
3. mirek
4. nibiru
5. beero
6. Bazylfox
7. BOKSA tylko nie wiem ktorym
Zapraszam wszystkich którzy dadza rade na gora 2 godzinny przejazd razem z kolegą, kto wie może w krótce któryś z nas będzie chciał coś takiego na swoim ślubie wiedz niezostawiajmy tego od tak sobie i pojedźmy w konwoju. DO DZIEŁA KONWOJARZE
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 14 Sierpień 07, 07:47
Drogi Maximusie
Dziekuje za piekna oprawe mojego postu oraz jego relokacje (dopiero po czasie jarnalem sie ze to nie ten dzial ).Tak jak mowisz kto ma ochote i czas niech wpada.
Beero - twoj pomysl jest dobry gdy cala kolumna utrzyma sie w "kupie",mam takie tablice i beda zalozone w aucie weselnym.A z butami to musze pomyslec--nie wiem czy bede klekal
Mój samochód:: bmw E36
Wysłany: 14 Sierpień 07, 10:07
a wiec jest nas juz 8
oby tak dalej chetni niech sie wpisuja na liste
im wiecej eskortujacych tym lepiej
na andersa czekamy do 14.30
do tej godziny nastapi dekoracja naszych
i wyjazd pod kosciół sw. ducha...
pozdrawiam i czekam na wiecej chetnych
brame tez trzeba zrobic wypasiona
_________________ samochód słuzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B a BMW daje jeszcze komfort
Hej hej, w tym dniu akurat rozwoze zaproszenia weselne, i nie dam rady... swoja droga moje wesele odbedzie sie 29 wrzesnia o 15... wiec juz dzisiaj zapraszam:)
Mój samochód:: 320 coupe (E36)
Wysłany: 14 Sierpień 07, 11:06
tomski ja moge cos pomyslec i u wydrukowac na 1 i ostatnie auto a u ojca mi to zalaminuja wiec koszty 0 a postaramy sie tak zrobic jak myslelismy wczoraj zeby sie utrzymac wiec mozna cos pomyslec
Wysłany: 14 Sierpień 07, 11:52
beero napisał/a:
tomski ja moge cos pomyslec i u wydrukowac na 1 i ostatnie auto a u ojca mi to zalaminuja wiec koszty 0 a postaramy sie tak zrobic jak myslelismy wczoraj zeby sie utrzymac wiec mozna cos pomyslec
mozesz wydrukowac te tablice a juz wtedy postaramy sie zeby pierwsze i ostatnie auto konwoju trzymało sie razem na kazdych swiayłach i nie tylko
pozdr
_________________ samochód słuzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B a BMW daje jeszcze komfort
Mój samochód:: 320 coupe (E36)
Wysłany: 14 Sierpień 07, 21:38
dam rade juz koles mi robi tablice zebym mogl wydrukowac i zalaminowac bo ja nie jestem na tyle biegly w tych sprawach a nie moglem znalesc zadnych wzorow na wymiar pod tablice
to Panowie... jutro trzeba na pucownie ruszyc z autkami,
coby ludzi przed slubem nie straszyc
Tomski napisał/a:
No panowie zostal mi ostatni dzien...
Tomski ... zawsze mozesz powiedziec "nie"
pzdr i do jutra
Wysłany: 17 Sierpień 07, 10:01
1. Oskar
2. Maximus
3. mirek
4. nibiru
5. beero
6. Bazylfox
7. BOKSA tylko nie wiem ktorym
8. Mordulec (jesli nic nie wyskoczy to tez przyjade)
9.Seba156 (postaram sie zerwac z roboty ale nie obiecojue ze bende)
Wysłany: 17 Sierpień 07, 10:04
mirek napisał/a:
Tomski ... zawsze mozesz powiedziec "nie"
jak by powiedział "nie" to wydaje mi sie ze pozniej z kosciola
to o własnych siłach by nie wyszedł
bedzie dobrze Tomski tylko nie dawaj drapaka
pozdr i do jutera
Jeszcze raz wszystkiego co najlepszena nowej drodze życia
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
ania_T [Usunięty]
Wysłany: 18 Sierpień 07, 19:08
No własnie wszystkiego naj naj i duzej gromadki beemowiczow malych
Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 19 Sierpień 07, 20:58
...........ale ja zajechałem dziś na andersowo i się dziwiłem czemu nikogo nie ma, aż mnie olśniło, że śluby to zazwyczaj sa w soboty a nie w niedziele... wybacz tomski.... jedyne co mogę zrobić teraz to życzyć Wam dużo miłości i wyrozumialości we wspólnym stąpaniu przez ścieżki życia...
to jest FORUM !!!!! przypominam o słownictwie - MODERATOR
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 26 Sierpień 07, 14:49
Witam!
Pojechali pojechali ale do Szkocji do pracy (urlopu brak - i tak juz przeciagnelismy)
Wesele sie udalo,poprawiny tez.Wszystko co zaplanowalismy i za co zaplacilismy wygladalo tak jak powinno.Impreza super ,sukienka panny mlodej podarta (dobrze ze miala zapasowa )Polecam ta sale,jedzonko i obsluga extra.
Chcielismy jeszcze raz podziekowac wszystkim ktorzy nas "ciagneli" przez miasto.Byla nas garstka ale mysle ze wszyscy slyszeli .Dziekujemy za piekny bukiet i zyczenia,bylo to dla nas milym zaskoczeniem.Super organizacja od samego poczatku lacznie z przejazdem przez miasto.Wszystkim sie podobalo.Nigdy sie nie widzielismy a tu taka pomoc z waszej strony.
Napewno tego nie zapomnimy.Pozwolilem sobie wrzucic dwa zdjecia.
Aha i mam nadzieje ze sprawiedliwie sie podzieliliscie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum