Są różne sposoby identyfikacji klubowej wśród klubowiczów/forumowiczów.
Niektórzy mają naklejki na tylnej szybie, a inni naklejki na na klapie/pod światłami z tyłu.
No ale nie wszyscy (chodzi o mnie - ale mam nadzieję, że nie tylko) chcą tak ingerować w estetykę swojego auta. Były kiedyś rozmowy o naklejkach/koszulkach/flagach, ale jakoś wszystko "poumierało".
Niedowno sprezentowaliśmy znajomemu koszulkę z wymyślonymi hasełkami itd. wyszło bardzo niedrogo - ok 15 zeta razem z zakupem koszulki.
Oczywiście nie chodzi mi o koszulki z logo klubowym - ale o tablice rejestracyjne.
Znalazłem coś takiego i ciekaw jestem jak nasz ZARZĄD KLUBU (łubudubu )
zapatrywałby się na taką propozycję.
Projekcik jakiś by się wystrugało - powiedzmy adres stronki z logo klubowym i nickiem każdego klubowicza. Czyli :
Te ramki które wozimy na autach zostały zrobione, przegłosowane i zaakceptowane przez klubowiczy i zarząd.
Więc ten styl, napis i czcionka została zaakceptowana i dostał je każdy klubowicz.
Czy dostaną je róznież przyjeciele klubu/forum o tym musz zadecydować klubowicze.
Jendak nazwa nie jest zastrzeżona i możecie zrobic sobie co chcecie i w jakich kolorach chcecie.
Ale myślę również że przyjeliśmy jeden projekt naklejki/ramki aby być w jeden sposób identyfikowanym
Jaki sens jest w tym że każdy bedzie miał coś innego ?
Nie mówię że pomysł jest zły, można przedstawić projekt nowej ramki, koszulki, naklejki
wszystko jest do obgadania...
pozdro
ps.
prosze moda o przeniesienie tematu do komentarze/sugestie
Te ramki które wozimy na autach zostały zrobione, przegłosowane i zaakceptowane przez klubowiczy i zarząd.
Więc ten styl, napis i czcionka została zaakceptowana i dostał je każdy klubowicz.
Czy dostaną je róznież przyjeciele klubu/forum o tym musz zadecydować klubowicze
...Hmmm może i rzeczywiście macie takie tablice - ale jeśli są chętni - to czy naprawdę nie można zrobić też czegoś dla forumowiczów/przyjaciół klubu (łubudubu ) ??
Może rzeczywiście nazwa klubu nie powinna znaleźć się na naszych autach (nie jesteśmy przecież klubowiczami) - ale logo forum już chyba tak
Zarząd (łubudubu ) powinien być wdzięczny, że chcemy się z klubem identyfikować. Nie zrozumcie mnie źle - ale zamiast reklamówki autohausu od niemca lub smutnej "zwykłej" czarnej ramki, chciałbym mieć coś "maxbimmerowego".
Na szybko w paint'cie zrobiłem taki projekcik (patrz poniżej)
Nie mówię, że wszyscy zaraz mają sobie robić coś takiego, bo sam mogę sobie w firmie wyplotować/wydrukować.
spoko co do przekazania ramek przyjaciołom klubu czy forum mysle ze niedlugo zostanie podjeta jakas decyzja
chodzi o to ze nie chcemy na lewo i prawo rozdawac takich "gadzetow" b onie wiadomo w czyje rece
one trafia...
na spocie widziałem koszulki pod tafle są ok. ale brakło mi czasu na porozmawianie i ewentualny zakup a chciałbym być rozpoznawalny wśród ziomków i pokazywać reszcie świata że istniejemy
_________________ siudema
Lepiej stracić sekunde w życiu
jak życie w ciągu sekundy
Bazylfox
- tego jpg-a chcesz dac na ramkę raczej słaby pomysł za wzgledu na wielkość ramki,
- każdy kto chce może dostać naklejki www. maxbimmer .pl w dwóch rozmiarach do naklejenia gdzie sam sobie życzy (będą na następnym spocie )
myslę że ten sposób identyfikacji z forum jest dobry,
- ale myslę że ramki też będą
leszek napisał/a:
........... być rozpoznawalny wśród ziomków i pokazywać reszcie świata że istniejemy
My również chcemy
BOKSA napisał/a:
JA MOGE NAKLEJKI ZROBIC I KOSZULKI TE POD REJESTRACJE .......... WYCHYLAL SIE NIE BEDE
wiemy, oki dzięki za propozycję, porozmawiamy przy najbliższej okazji
- tego jpg-a chcesz dac na ramkę raczej słaby pomysł za wzgledu na wielkość ramki,
Jak to napisałem to był tylko efekt 5-minutowej zabawy w paincie, a nie gotowy efekt końcowy. Chodziło o sam fakt i propozycję...
Piotr napisał/a:
- każdy kto chce może dostać naklejki www. maxbimmer .pl w dwóch rozmiarach do naklejenia gdzie sam sobie życzy (będą na następnym spocie)
Dlatego właśnie zacząłem wątek, żeby był odzew Bardzo mnie cieszy, że są takie naklejki - ale żadnej info o tym nie wiedziałem/słyszałem/czytałem. W takim razie z nieciepliwością czekam na następnego spota (jak zwykle zresztą)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum